Me cfarë po merret Producenti e regjisori Sokol Guga

Me cfarë po merret Producenti e regjisori Sokol Guga

1132
0

 Së shpejti  nis për herë të parë  spektakli “Balkan Soul”. Një spektakël që do të realizohet nga Producenti dhe  regjizori  i mirënjohur Sokol Guga . I cili thotë se  kanë nisur provat për përgatitjen dhe  finalizimin e ktij spektakli, ku pritet të siell plot supriza.Këtë spektakël do ta ekzekuton orkestra filarmonike e Liceut artistik Jordan Misja, drejtuar nga maestro Grid Bici. Por ajo që mbetët suprizë  dhe që ne nuk do ta zbulojmë  janë emrat e artistëve   që do të marrin pjesë  në spektakël. Aktualisht   grupi i mirenjohur All in Band, kanë filluar provat per spektaklin “Balkan Soul”Spektakli do te mbahet javen e pare te muajit Korrik

 Ne nuk na mbetet gjë tjetrë vetëm të pesim deri në  atë moment të nisjes së këtij spektakli.