“Me bukurinë të flas? Kam qejf vajzat me karakter të fortë”, Donaldi...

“Me bukurinë të flas? Kam qejf vajzat me karakter të fortë”, Donaldi ia bën të qartë Beatrix

142
0

Marrëdhënia mes Donaldit dhe Beatrix duket se është përmirësuar.

Pasi patën diskutime të gjata për romancën e tyre dhe dukej sikur do të ndaheshin, një puthje nga ana e Beatrix duket se i dha një mundësi tjetër historisë që u krijua brenda shtëpisë së Big Brother VIP.

 

Ditën e sotme, ajo po qëndronte në oborr me Donaldin dhe të dy po flisnin për gjërat që pëlqejnë tek një person. Donaldi i bëri të qartë se pëlqen vajzat me karakter të fortë.

 

Beatrix: Pëlqimi i parë është pamja e jashtme.

 

Donald: Bukurisë i ikën lezeti. Pastaj me kë do flasësh? Me bukurinë? Unë i kam qejf vajzat me karakter të fortë.

 

Pas kësaj, Beatrix i tregoi rreth ëndrrës që ka parë së fundmi duke thënë se i pëlqejnë gjërat ngjyrë rozë dhe me push, por Donaldi u duk sikur nuk u bind.

 

Beatrix: Pashë në ëndërr sikur kishte dalë një telefon i ri me push rozë.

 

Donald: Me push? Të pëlqejnë këllëfët me push?

 

Beatrix: Po vdes, janë interesantë.

 

Donald: Nuk je ti tek gjërat me push, edhe rozë.