“Më bëni ADN”/ Befason këngëtari, pretendon se është Michael Jackson

“Më bëni ADN”/ Befason këngëtari, pretendon se është Michael Jackson

122
0

Një tifoz, e njëkohësisht imitues i Michael Jackson, ka thënë  sekëngëtari është gjallë dhe shtiret si kopja e vetvetes.

Kështu, imituesi i Michael Jackson i quajtur Sergio Cortes, në një postim në ‘Facebook’, kërkon që t’i bëhet testi i ADN pasi ai është vetë mbreti i popit

Mbreti i Popit vdiq në qershor 2009 nga një mbidozë ilaçesh. Që nga ajo kohë, janë të shumtë ata që pretendojnë se këngëtari sajoi vdekjen e tij në mënyrë që të largohej nga vëmendja e mediave dhe gazetarëve