Me 3 milionë $ bëheni me ishull personal (Foto)

Me 3 milionë $ bëheni me ishull personal (Foto)

257
0

Nëse po kërkoni për një shtëpi të re dhe keni mënjanë 3 milionë euro, atëherë përse të mos blini një ishull që e keni të gjithin për vete. Edhe pse për një shqiptar kjo është jo realiste, ishulli është realisht në shitime për vetëm 2,750,000 dollarë dhe ndodhet në Australi në veri të portit Stephens, pranë Sidnejt. Për ata që e kanë këtë shumë, ky çmim duket të jetë me leverdi pasi pronarit po e shesin me humbje, pasi vlera e pronës i kalon 4 milion dollarë.