Mbyllet spektakli “Kënga Magjike”

Mbyllet spektakli “Kënga Magjike”

302
0

“Kënga Magjike” do të mungojë në vitin 2020!

Ardit Gjebrea ka ndarë planet për vitin 2020 dhe ka vendosur që, pas shumë vjetëve, festivali “Kënga Magjike” të pushojë

Përmes një njoftimi në Instagram, organizatori i këtij festivali, Ardit Gjebrea, njoftoi se më 2020 nuk do të ketë festival, por do të mbahet në pranverën e 2021.

“Kenga Magjike në 2020- pushim! Në pranverë të 2021 rikthehemi për t’i dhënë jetë hiteve të verës, për më shumë ritëm dhe ngjyra! Ndërkohë edhe @edielashqiptare me fillimin e sezonit shtator 2020-korrik 2021 për rrjedhim vjen më e pasur në programin e sja. Ja, kështu filluam planet në këtë Vit të Ri!”, ka shkruar Gjebrea.