Mbështetja financiare për Desarën nga Lezha po ecën mirë, ja personat që...

Mbështetja financiare për Desarën nga Lezha po ecën mirë, ja personat që po dhurojnë…

995
0

Po ecën me shpejtësi fushata e mbledhjes së dhurimeve në faqen e njohur ndërkombëtarisht, GoFundMe. Deri tani, pa llogaritur kanalet e tjera direkte të dhurimit, deri tani pra, vetëm me GoFundMe, janë mbledhur afro $7500. Këta njerëz që po dhurojnë po na mbushin me shpresë dhe gëzim të gjithëve. Nëse dëshironi mund të jepni mbështetjen tuaj direkt për Desarën duke telefonuar në numrin e vënë në dispocion nga prindërit, ose nëpërmjët llogarive bankare të vëna në dispozicion ose nëpërmjet faqes 👉 GoFundMe. Me anë të kësaj platforme mund të jepni mbështjen tuaj ngado çdo cep i botës që ndodheni, dhe mund të shihni edhe kontributet e atyre që kanë vendosur të mos mbeten anonim për mbështetjen e dhënë.