Mbajti peng për 2 muaj bashkëjetuesin që ti merrte pinin e bankës,...

Mbajti peng për 2 muaj bashkëjetuesin që ti merrte pinin e bankës, arrestohet gruaja. E gjuajti me çekiç dhe e gjakosi

158
0

Garda Civile në Gran Canaria ka arrestuar një grua të akuzuar për mbylljen në shtëpinë e saj për dy muaj një burrë me të cilin jetonte dhe me të cilin nuk kishte asnjë lidhje por donte t’i merrte kodin e kartës bankare. E arrestuara, akuzohet për krime të dyshuara grabitje me dhunë dhe frikësim, ndalim të paligjshëm dhe dhunë në familje.

 

Një fqinj ishte ai që kërkoi praninë e policisë në ndërtesë kur dëgjoi se nga brenda një shtëpie dikush kërkoi ndihmë dhe dëshmoi që ai ishte sulmuar nga gruaja me të cilën jetonte. Sapo hynë në shtëpi, agjentët konfirmuan se dikush brenda po kërkonte ndihmë.

 

Agjentët gjetën të gjakosur burrin që kërkonte ndihmë, i cili i siguroi ata se gruaja me të cilën ai jetonte “e kishte mbyllur atë kundër vullnetit të tij për dy muaj ” dhe e kishte sulmuar me një çekiç, një thikë dhe madje edhe me një lëng që i kishte dëmtuar fytyrën. Burri pohoi gjithashtu se gjatë asaj kohe ai nuk ishte ushqyer mirë.