Martohet vajza e fotografit Fadil Berisha, dasma tradicionale me veshje popullore

Martohet vajza e fotografit Fadil Berisha, dasma tradicionale me veshje popullore

333
0

 

Kurorëzohet në martesë vajza e fotografit të njohur shqiptar, Fadil Berishës në New York. Babai i dy fëmijëve, Violet dhe Blair, ka festuar këto dy ditë ceremoninë e martesës të së bijës, që është më e madhja ndër fëmijët. Edhe pse është larguar vetëm në moshën 1-vjeçare nga Tropoja, fotografi ende ruan elementë të traditës shqiptare. Nën tingujt e muzikës shqiptare e tupanëve dasmorët kanë kërcyer në dasmën e Violeta Berishës.