Malësia e Madhe nderon bijtë e saj/ Nga : Gëzim Vuçaj

Malësia e Madhe nderon bijtë e saj/ Nga : Gëzim Vuçaj

638
0

Në kuader të 16 vjetorit të sulmeve terroriste të 11 Shtatorit 2001 në SHBA ,ku mbeten të vrarë edhe tre bashkëmalësorë.Kjo ngjarje e cila aso kohe tronditi mbarë boten , por jo kurr SHBA-t , mori tre jetë Shqiptaresh , krahas të tjerve , por rriti krenarinë per këto tre djem dhe familjet e tyre Malësore .