Luan Rama: Shqipëria voton kundër SHBA!, Vendim i pa konsultuar

Luan Rama: Shqipëria voton kundër SHBA!, Vendim i pa konsultuar

233
0

Deputeti i LSI-se Luan Rama ka reaguar lidhur me “votën kundër SHBA-ve” . Ja postimi në rrjetin social i deputetit Rama.  “Shqipëria voton kundër SHBA ! Mungesë transparence, mungesë koordinimi, vendim i pa konsultuar me Kuvendin dhe Presidentin e Repiblikës!”.