Lidhja nuk mbahet me forcë! Këto janë shenjat që e kanë të...

Lidhja nuk mbahet me forcë! Këto janë shenjat që e kanë të vështirë ta pranojnë

446
0

Disa shenja të zodiakut nuk e pranojnë që gjërat nuk shkojnë ashtu si dëshirojnë.

 

Gaforrja:

 

Ju pëlqen të kujdeseni për të tjerët. Ju shqetësoheni më shumë për lumturinë dhe mirëqenien e tyre sesa tuajat. Kjo është arsyeja pse ju e gjeni vazhdimisht veten në marrëdhënie të gabuar. Ju nuk dëshironi të lini dikë kur e dini se jua ka nevojën. Ju shqetësoheni shumë nëse të tjerët ia dalin pa ndihmën tuaj, por bëni mirë ti jepni më shumë rëndësi vetes. Ju qëndroni shumë gjatë në një lidhje sepse mendoni se është gjëja e duhur për të bërë. Madje mendoni se është detyrimi juaj për t’i shpëtuar partnerët nga një situatë e pazakontë.

 

Luani:

 

Ju jeni një shenjë kokëfortë. Nuk ju pëlqen të pranoni kur keni gabim. Ju urreni idenë për të hequr dorë nga njerëzit në të cilët keni investuar energjinë tuaj. Ju e urreni mundësinë për të humbur kaq shumë kohë me një person të gabuar. Mos braktisni diçka kaq lehtë, përkundrazi luftoni për ta mbajtur atë. Kjo është arsyeja pse ju bëni gjithçka në fuqinë tuaj në mënyrë që edhe marrëdhënia e gabuar të funksionojë. Por në fund, do të duhet të pranoni faktin që nuk ka asgjë që mund të bëni. Dashuria e vërtetë është përtej kontrollit tuaj. Ju nuk mund ta detyroni, e as nuk mund ta ndryshoni realitetin.

 

Peshorja:

 

Ju gjithmonë shihni më të mirën tek njerëzit. Keni një zemër të ëmbël, të ëmbël dhe falëse. Jepni një shans të dytë sepse sinqerisht besoni se njerëzit mund të ndryshojnë, se ata mund të përmirësohen vetë, mund të mësojnë nga gabimet e tyre. Fatkeqësisht, ndonjëherë jeni shumë të sjellshëm. Ndonjëherë ju jepni shumë mundësi. Lejoni njerëzit që t’ju shoqërojnë sepse mendoni se gjithçka është pjesë e procesit. Keni besim se gjërat do të funksionojnë në fund, se ata do të shohin gabimin e formave të tyre dhe do ju trajtojnë ashtu siç e meritoni me të vërtetë. Por jo të gjithë janë aq të ëmbël sa ju. Duhet të kuptoni që disa marrëdhënie nuk mbahen me pahir, gjë që është e vështirë për ju, sepse kurrë nuk doni të humbni shpresën. Asnjëherë nuk doni të hiqni dorë nga dashuria.

 

Akrepi:

 

Ju nuk e dini kuptimin e përkohshëm, për këtë arsye të gjitha marrëdhëniet tuaja bëhen kaq serioze, edhe kur jeni me partnerin e gabuar. Ju jeni lloji i personit që e pëlqen me idenë e dashurisë, kështu që dëshironi që çdo marrëdhënie të funksionojë. Ju vret kur e kuptoni se duhet të prishni një marrëdhënie përsëri. Kjo është arsyeja pse ju zakonisht mbani marrëdhëniet për një kohë të gjatë. Ju vazhdoni të pretendoni se përfundimisht mund të funksionojë kur, në fund të fundit, e dini se nuk ka mundësi