Lepurushet e Playboy festë të çmendur në rezidencën e 100 milionë eurove...

Lepurushet e Playboy festë të çmendur në rezidencën e 100 milionë eurove (Foto +18)

1246
0

Hugh Hefner, pronar i revistës më të njohur në botë, Playboy, është tashmë 90 vjeç dhe nuk u duk në festën e përvitshme që organizon kjo revistë me modelet dhe të ftuar të shumtë.

Por, djali i tij, Conner, zuri vendin e të atit në festë.

Festa u organizua në rezidencën e tyre, por ky duket se do të jetë viti i fundit që festa organizohet në këtë rezidencë.

Kjo, duke qenë se ajo tashmë është shitur për 100 milionë euro.