Lazarati bojkoton zgjedhjet, kutitë bosh

Lazarati bojkoton zgjedhjet, kutitë bosh

239
0

Në Lazarat asnjë qytetar nuk është paraqitur në qëndrat e votimit duke bojkotuar kështu zgjedhjet e anulluara të 30 qershorit. Edhe pse 2734 votues kanë të drejtë vote, asnjë fletë votimi nuk është hedhur në kuti. Qytetarët janë të shpërndarë  për të votuar në 5 qendra votimi.

Ndërkohë Partia Socialiste synon të fitojë 61 bashki në gjithë vendin dhe pse në të vërtetë nuk asnjë rival.Në qëndrat e votimit ka qytetarë që protestojnë kundë zgjedhjeve njëpartiake.