Largohen nga Shqipëria tre artistët e dashur

Largohen nga Shqipëria tre artistët e dashur

82
0

Sapo janë larguar nga Shqipëria tre zërat e mrekullueshëm. Pas përfundimit të “Your Face Sounds Familiar”, Albëria bëri gati valixhet për në Amerikë. Ajo jeton dhe punon atje në pjesën më të madhe të vitit.

Bashkë me të janë nisur edhe vëllezërit Prifti. Endri dhe Stefi do të qëndrojnë për afërsisht 2 javë pranë shqiptarëve të Amerikës. Një periudhë koncertesh do të jetë kjo.

 

loading...