LAJM I FUNDIT/ Presidenti Meta dekreton ligjin për të prekurit nga tërmeti,...

LAJM I FUNDIT/ Presidenti Meta dekreton ligjin për të prekurit nga tërmeti, ja çfarë parashikon ai

179
0

 

Presidenti Ilir Meta ka dekretuar ligjin e qeverisë për dhurimin e apartamenteve familjarëve të viktimave, si pasojë e tërmetit të datës 26 nentor 2019.

 

 

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI

 

Në mbështetje të nenit 84, pika 1 dhe nenit 93 të Kushtetutës,

 

D e k r e t o j

 

Shpalljen e ligjit nr. 80/2019 “Për miratimin e aktit normativ, me fuqinë e ligjit, nr. 6, datë 30.11.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për dhurimin e apartamenteve familjarëve të viktimave, si pasojë e tërmetit të datës 26.11.2019”.

 

Nr. Dekretit 11382

Tiranë, më 11.12.2019

Dekreti