Ky ushtrim 10-minutësh djegë më shumë kalori sesa 30 minuta vrapim

Ky ushtrim 10-minutësh djegë më shumë kalori sesa 30 minuta vrapim

346
0

Vrapimi din të jetë monoton, i lodhshëm dhe ushtrim të cilin shpeshherë përtoni ta bëni. Mos të përmendim faktin se mund të shkaktojë dhimbje falë sprintave, kallje të muskujve, etj. Sidoqoftë, nëse deri tani keni qenë duke vrapuar me qëllim që të digjni kalori, atëherë kemi lajme të mira për ju: ekziston një ushtrim dhjetë-minutësh të cilin mund ta bëni në vend të vrapimit, e i cili djegë më shumë kalori sesa 30 minuta vrapim.