Ky është njeriu më me fat në botë… por edhe me një...

Ky është njeriu më me fat në botë… por edhe me një zemër të madhe (HISTORIA)

424
0

Një burrë me emrin Mike Wirski ka fituar 273 milion dollarë në llotari. 52-vjeçari bleu kuponat e llotarisë dhe vajti në një fast- food për të ngrënë por kur u khye në shtepi kuptoi se i kishte harruar kuponat në lokal. I pashpresë u kthye në lokal dhe u habit kur kamarierët e informuan se dikush i panjohur i kishte kthyer kuponat dhe ata i kishin mbajtur. Sot 52-vjeçari fitoi 273 milion dollarë dhe thotë se mund të jetë njeriu më me fat në botë. Gjithsesi pas fitores së tij, Mike nuk e ka harruar njeriun e panjohur që i ktheu billetat dhe ka realizuar një video falenderimi ku i thotë se dëshiron ta njohë dhe t’i japën një pjesë nga paratë që fitoi.

 

Diçka e vështirë pasi tashmë qindra njerëz e kanë kontaktuar duke i thenë se ishin ata ‘personi që kërkonte’..