Ky është drita e syve të Eni Çobanit.

Ky është drita e syve të Eni Çobanit.

2157
0

Eni Çobani është shndërruar padiskutim në një ndër gratë më të admiruara dhe të pëlqyera. Përmes emisionit “Shihemi në gjyq”, është shndërruar në njeriun më ndërmjetësues. Thjeshtësia e saj dhe formati i emisionit e kanë bërë një zonjë të dashur për të gjithë. Para pak kohësh ju prezantuam me bashkëshortin e saj simpatik, por Eni dhe bashkëshorti i saj janë të bekuar me një djalë. Ai është fëmija e tyre i vetëm dhe Eni e quan: “Drita e syve të mi”. Ajo ka postuar pak kohë më parë foto me birin e saj, që për hir të së vërtetës ka marrë shumë nga e ëma.

Drita e syve të Eni Çobanit: