Kur njerëzit bëjnë foto me statuja, rezultati qesharak (Foto)

Kur njerëzit bëjnë foto me statuja, rezultati qesharak (Foto)

309
0

 

Ka disa fotografi të njerëzve të cilët i bënë ato kur udhëtuan nëpër botë. Fotografitë e turistëve janë të ndryshme, prej puthjeve në Kullën e Ajfelit e deri tek ngjitja në piramidat e Egjiptit – por, këto foto janë dalë prej mode tashmë. Megjithatë, disa njerëz vendosën që fotografitë e tyre t’i bëjnë pak më kreative, duke u fotografuar me statuja dhe duke e çuar kreativitetin në një nivel krejt tjetër. Fotografitë më qesharake të bëra me statuja mund t’i shihni më poshtë: