Kur ju nevojitet MOTIVIMI më shumë se kurrë, lexoni këto thënie

Kur ju nevojitet MOTIVIMI më shumë se kurrë, lexoni këto thënie

226
0

Nëse mundesh ta ëndërrosh, patjetër që mundesh edhe ta realizosh.

 

WALT DISNEY

 

Mos prit. Nuk do jetë kurrë “koha e duhur”. Fillo aty ku je, dhe puno me çdo mjet që ke në dispozicion, dhe mjete më të mira do të gjesh rrugës.

 

GEORGE HERBERT

 

E ardhmja u përket atyre që besojnë në bukurinë e ëndrrave të tyre.

 

ELEANOR ROOSEVELT

 

Shënjestro Hënën. Edhe po të shpëtoi, do të kapësh një prej yjeve.

 

CLEMENT STONE

 

Mos rri të vështrosh sahatin. Bën atë që ai bën, vazhdo të lëvizësh.

 

SAM LEVENSON

 

Do të ketë pengesa. Do të ketë njerëz që dyshojnë. Do të ketë gabime. Por me punë, nuk ka LIMITE.

 

MICHAEL PHELPS

 

Mbaji sytë nga yjet dhe këmbët në tokë.

 

THEODORE ROOSEVELT

 

Një mënyrë për të ruajtur vrullin, është që të kesh vazhdimisht objektiva më të mëdhaja.

 

MICHAEL KORDA

 

Ndryshoje jetën tënde sot. Mos vër bast për të ardhmen. Vepro tani, pa vonesë.

 

SIMONE DE BEAUVOIR

 

Nuk e mposht dot kurrë personin që nuk dorëzohet.

 

BABE RUTH

 

Mos hiq dorë kurrë, sepse pikërisht ai është vendi dhe koha kur vjen kthesa e madhe.

 

HARRIET BEECHER