“Kur je e gjatë, i sheh gjërat dhe njerëzit nga lart” Albana...

“Kur je e gjatë, i sheh gjërat dhe njerëzit nga lart” Albana na habiti të gjithëve me këtë deklaratë për kolegen

157
0

Në qoftë se mendonit se të punuarit në të njëjtin vend është kusht që personat e njohur publikë të lidhin miqësi të mira mes tyre, gaboheni. Janë të shumta rastet kur personazhe e njohura nuk i honepsin, ose le të zgjedhim një fjalë më të butë, nuk i kanë aspak me sy të mirë kolegët. Por nuk mendonim se ky ishte rasti i Albana dhe Arbana Osmanit, që përveç mbiemrit të njëjtë dhe ngjashmërisë së emrit duket se nuk ndajnë shumë gjëra me njëra-tjetrën.

 

E gjendur përballë lojës së famshme “Paintball” Albana teksa shënjestroi Arbanën tha se nuk ka patur kurrë miqësi mes tyre duke shtuar se asnjëherë nuk e ka kuptuar arsyen përse. Pasi shënjestroi Arbanën ajo u shpreh: Ndoshta ngaqë jam pak më e gjatë edhe i shoh gjërat pak më nga lart.

 

Rikujtojmë se gjatë kohës kur Arbana prezantonte “Big brother”, Albana ka qenë prezantuese e “Big Brother Fan Club” por si duket as kjo nuk ka ndikuar në shoqërinë e tyre. Madje, ato nuk e ndjekin njëra-tjetrën as në Instagram.