Kur gatimi kthehet në art(Foto)

Kur gatimi kthehet në art(Foto)

303
0

Kur flasim për artin e gatimit nuk mund të anashkalojmë artin e servirjes së pjatave apo pijeve të ndryshme. Një stil i ri dhe unik po përhapet me shpejtësi në këtë fushë. Ky trend i ri në fushën e kulinarisë dhe të servirjes ka në qëndër të tij improvizimin dhe kreativitetin e mjeshtërave të kuzhinës si dhe të njerëzve që merren me servirjen. Fotogaleria e mëposhtme iu sjell një koncept të ri përsa i përket gatimit dhe servirjes së tij! Buon appetit!