Kujt ju drejtua Rama me mesash këtë mëngjes..

Kujt ju drejtua Rama me mesash këtë mëngjes..

153
0

 

Kryeministri Edi Rama ka uruar sot nëpërmjet një postimi Facebook, që demokratët e arsyeshëm të mendohen seriozisht për votën e tyre këtë here. “Mirëmëngjes dhe ju uroj që dita juaj të vazhdojë me buzëqeshje, duke uruar njëkohësisht që demokratët e arsyeshëm të mendohen seriozisht për votën e tyre këtë here. Përqafime të gjithëve”, shkruan Kryeministri Rama.