Kryetari i PD-se Lulzim Basha: Kolegji Zgjedhor do ti bwjmw kërkesën për...

Kryetari i PD-se Lulzim Basha: Kolegji Zgjedhor do ti bwjmw kërkesën për të hedhur poshtë 18 Qershorin

159
0

Kreu I PD  Lulzim Basha është shprehur  nga cadra  se  dy rrugë ka, Kolegji Zgjedhor do të ballafaqohet së shpejti me kërkesën për të hedhur poshtë 18 Qershorin dhe listat e paligjshme, duke hedhur poshtë sipas ligjit të Republikës së vjetër do ti japë një shans Republikës së vjetër ta përfundojë misionin e saj ,përmes konsensusit dhe negociatave. Në qoftëse me presione apo zhage Kolegji zgjedhor vendos tu thotë shqiptarëve se 17 plus 31 plus 2 bëjnë 51dhe jo 50, atëherë  Kolegji zgjedhor, ligji zgjedhor dhe  Kushtetuta e Republikës së vjetër do të merren përpara nga bashkimi i shqiptarëve për  Republikën e Re.