Kryeprokurori i ri, shkon në pesë numri i kandidatëve

Kryeprokurori i ri, shkon në pesë numri i kandidatëve

121
0

Ka vajtur në pesë numri i kandidatëve për postin e Prokurorit të Përgjithshëm të përkohshëm. Sot kanë bërë zyrtare kandidaturat, Granit Shahu, Prokurori i Tiranës, si edhe Besnik Muçi, zv/prokurori i Krimeve të Rënda. Po sot Arqile Koça, prokuror në Prokurorinë e Përgjithshme zyrtarizoi kandidaturën, ndërsa dje dorëzuan dosjen kandidati Ferdinand Elezi dhe Arta Marku. Aplikimet për Prokuror të përkohshëm mbyllen sot në orën 18:00.

loading...