“Krimi i vitit”, i vjedh akulloren “live” në televizion (Video)

“Krimi i vitit”, i vjedh akulloren “live” në televizion (Video)

121
0

T’i vjedhësh dikujt ushqimin, është një krim thuajse i pafalshëm, por ta bësh këtë drejtpërdrejt në një kanal televiziv?!

Në fakt, kjo është ekzaktësisht ajo çka ka ndodhur gjatë intervistës me fansat e NHL në përfundim të ndeshjes Carolina Hurricanes dhe Ottawa Senators në SHBA.

Teksa një person jep intervistë, ai shpërqëndrohet nga gazetari, ndërsa “autori i krimit” përfiton nga rasti dhe i vjedh akulloren.

Për më tepër ndiqni videon: