Krijesa misterioze vret tetë dele në mënyrë mizore duke ua thithur gjakun...

Krijesa misterioze vret tetë dele në mënyrë mizore duke ua thithur gjakun /FOTO

344
0

Banorët u tmerruan kur një krijesë misterioze vrau tetë dele në mënyrë misterioze, madje duke ja u thithur edhe gjakun. Trupat e deleve me vrima në qafën e tyre u gjetën nga një fermer. Zbulimi i tmerrshëm u bë në fshatin Matveevtsy në rajonin lindor të rajonit të Ternopil të Ukrainës. Madje ka lënë fshatarët të frikësuar për të lënë shtëpitë e tyre, transmeton lajmi.net. Fermeri Mykhailo Ostapyuk tha: “Kufomat e deleve ishin të shpërndara në pjesë të ndryshme. “Duket sikur janë gjuajtur dhe vrarë një nga një.” Një veterinere e quajtur Maria Andriychuk tha se çdo kufomë kishte dy vrima në arterien e qafës. Të gjitha trupat e vdekur ishin të pa gjak – madje edhe zemrat e tyre, thuhet.

Andriyçuk tha: «I gjithë gjaku u thith nga trupat e tyre përmes vrimave në qafë dhe këmbë. Kur ajo bëri një autopsi në disa nga kufomat, thotë se ajo ishte e tronditur edhe më shumë.