Krijesa misterioze ‘gjysmë breshkë, gjysmë gjarpër’, po frikëson banorët e qytetit

Krijesa misterioze ‘gjysmë breshkë, gjysmë gjarpër’, po frikëson banorët e qytetit

583
0

Banorët e një qyteti kinez janë tronditur nga një ‘peshk i çuditshëm’ pasi doli nga një liqen në një park popullor më parë këtë muaj. Një dëshmitar okular u tha gazetarëve lokalë kur ai së pari pa pjesën e pasme të peshkut që dilte nga uji, e cila dukej sikur ishte një breshkë; por më pas krijesa tregoi kokën e saj, e cila ngjante me atë të një gjarpri. Ajo është identifikuar si një specie peshku me përmasa të mëdha, që i përket familjes së aligatorëve, e që pluskon në ujërat e Amerikës Veriore dhe Qendrore. Peshku ishte parë më 9 shkurt në Parkun e Liqenit Baiyun në qytetin e Guangzhou.

 

Një nga banorët madje ka mundësuar një video që tregon pamjen e frikshme të gjallesës.