Konsumoni ujë me tranguj, për ta ulur rrezikun nga kanceri

Konsumoni ujë me tranguj, për ta ulur rrezikun nga kanceri

368
0

Ju keni një orar të ngjeshur, por ende dëshironi të kujdeseni për veten.

Lajm i mirë është se edhe në ditët me stres, ka disa mënyra të shpejta dhe të thjeshta për të qëndruar të shëndetshëm

Njëri prej tyre është të pini ujë më tranguj- lexoni për të mësuar të gjitha gjërat që kjo pije mund të bëj për trupin tuaj

Uji me tranguj ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës

-Kjo pije forcon kockat e dobëta të trupit tuaj

-Uji i përzier me tranguj ndalon dehidrimin

-Zvogëlon rrezikun për kancer

-Trangujt në ujë ulin mundësinë e sëmundjeve kronike

-Kjo pije largon toksina në trupin tuaj

-Lëkura juaj nuk do të jetë e thatë nëse pini ujë më tranguj