Konsumoni këto ushqime që të keni dhëmbë të bardhë

Konsumoni këto ushqime që të keni dhëmbë të bardhë

116
0

Një buzëqeshje nuk kushton asgjë. Dhe nëse disa dhëmbë të bardhë fshihen pas asaj buzëqeshjeje nuk ka gjë më të bukur. Njerëzit kalojnë shumë kohë në kirurgjitë dentare, por ka gjithmonë diçka që mund të zgjidhë lehtë problemet e dhëmbëve në kushte shtëpie. Pra ekzistojnë disa ushqime që preferohet t’i konsumoni nëse dëshironi që të ju zbardhen dhëmbët:

 

Djathi

 

Shafrani

 

Kastraveci

 

Dredhëzat

 

Çaji i gjelbërt

 

Vaji i kokosit

 

Qepët

 

 

loading...