Kompanitë e sigurimeve apel: Siguroni biznest, ne ndërmarrim rriskun tuaj

Kompanitë e sigurimeve apel: Siguroni biznest, ne ndërmarrim rriskun tuaj

270
0

Pas termeteve të ditëve të fundit që tronditën vendin dhe orëve plotë ankth që kaluan qytetarët në të gjithë vendin, kompanitë e sigurimeve apelojnë qytetarët  që të sigurojnë pronat, banesat dhe shtëpitë e tyre.

Nderkaq, Albsig pjesë e Kastrai Grup, kompania lidet ne treg  për sigurimin e pronës është  kompania e parë  dhe sigurimeve  që shpreh publikishit planin e masave në lidhje me menaxhimin e situatës për klientet e saj, të cilët janë me sigurimin e pronës, ku përfshihet sigurimi i banesave dhe bizneseve nga termeti dhe katastrofat e tjera natyrore. Kompania ka sensibilizuar stafin e saj dhe ka ngritur grupet e punes ne terren  për t’i ndihmuar  klientët dhe per te forcuar besueshmerine kundrejt tyre.

Lidhur me aktualitetin pranë Albsig sh.a funksionin një help desk  dhe janë vënë në edizpozicion që ditën e djeshme , 24 orë në ditë, 2 numra telefoni për të denoncuar e njoftuar lidhur me  demet e mundshme.

“ Sapo me erdhen grupi I punes nga Albsig I cili ishte I pajisur me specialist te fushes se ndertimit dhe bene te mundur identifikimin e demeve ne te gjithe banesen time. Deri tani edhe pse banesen e kam siguruar me kusht nga banka jam ndier I lehtesuar”, shprehet Mirela Seferi njera prej banoreve e prekur nga termeti I diteve te fundit ne Tirane. Nderkaq ne autostraden Tirane-Durres jane verejtur grupet e punes te Albsig te cilet kane inspektuar te gjithe aksin ne te cilin jane te perqendruar dhe bizneset e siguruara. Gadishmeri e tille e ngritur nga shoqeria e sigurimeve Albsig siguron jo vetem klientet e saj por dhe ne te tjeret qe te bejme te mundur sigurimin e banesave.