Koha Jonë!

Koha Jonë!

130
0

Nga Dritan Haxhiraj

 

Koha është avokati më i mirë i një individi, familje, shteti.

Koha ikën,ajo dhe vetëm ajo lë shenjë.

Për mirë ose për keq.

Koha të ndihmon kudo të shohësh pas.

Koha jonë,është e mbushur me ngjyra.

Kush i sheh bardhë e zi.

Kush i sheh me ngjyra.

Kush nuk sheh fare.

Perëndimi mban në gjirin e vetë Migracionin 🇦🇱, ky Perëndim u ka dhënë kohën e vetë njerëzve tanë.

 

U ka dhënë Oksigjen.

 

Ai Oksigjen, mban me bukë Republikën e Shqipërisë.

Koha Jonë ka ardhurë.

Koha Jonë është sot.

Koha e Shqiptarëve të mirë.

 

Koha e Manipulimit mbaroi, ku në Mediat 🇦🇱 aluçinacionet imagjinare me çlirimin ndaj amerikanëve ne si Migracion duhet ti themi STOP.

Vetëm në vitin 2021 u futëm në bankat që këta kontrollojnë 1 Miliard Euro. Në kulmin e gjëmës planetare.

Ne i financojmë dhe këta cicërojnë si duan dhe kur duan.

Ju punoni e na financoni se për reston jemi ne që i vëm zjarrin me kamikazët tanë në mediat që kontrollojmë.

 

Kjo do të mbarojë.

Eshtë Koha Jonë.

Koha e punës, djersës, dijes.

 

Juaja Mori Fund me Sukses.

Prisni e shikoni se çfarë u kemi përgatiturë.

Urime për Cirkun e datës 08/01/2022.

 

Ahhh u kemi me dosje….data….kudo ku keni ecur keni lënë gjumë.

Prisni e shikoni.

Reçin ua kemi bërë me standarte siç ne Perëndimorët dimë.

Shperndaje