Klevis Balliu në Pogradec: Nuk ka zgjedhje deri në…

Klevis Balliu në Pogradec: Nuk ka zgjedhje deri në…

255
0

Edhe në Pogradec janë shënuar përplasje midis simpatizantëve të Partisë Demokratike që kanë tentuar që të futen në ambientet e KZAZ-së 67 dhe drejtuesve të policisë.

Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Klevis Balliu ndodhet në Pogradec, ndërsa ka deklaruar se “kërkojmë të largohen materialet nga KZAZ-ja. Eshtë shkelje ligji. Nuk ka zgjedhje deri në vendosjen e një date tjetër për zgjedhjet. Nuk është legjitime.”