Kjo FOTO e Mihrije Brahajt do t’iu lërë pa fjalë

Kjo FOTO e Mihrije Brahajt do t’iu lërë pa fjalë

488
0

m_1475477113-2350171Mihrije Braha, këngëtarja e cila shquhet për bukuri edhe përkundër viteve që ka, të bën të dyshosh paksa kur sheh fotografinë e mëposhtme.

Mihrija gjithmonë e ka mohuar të ketë përdorur botoks, por a tregon kjo foto e bërë kohë më parë, të kundërtën?

Ajo ka deklaruar se bukurinë e ka me gjene dhe nuk ka përdorë ndonjë produkt për mbushjen e mollëzave.