Kjo është prona më e kërkuar në botë dhe fotografitë e tregojnë...

Kjo është prona më e kërkuar në botë dhe fotografitë e tregojnë pse

376
0

Sezoni i pushimeve është këtu dhe ne jemi duke shpenzuar pjesën më të madhe të kohës duke kërkuar në internet vendet për të qëndruar gjatë pushimeve. Faqja e internetit për pushimet, Airbnb ka lëshuar listën e pronave më të kërkuara që shumica e përdoruesve të saj i janë shtuar listave të tyre të dëshirave dhe prona që është më e kërkuar është në SHBA. Ju do të jeni të befasuar për të parë pronën që ka marrë më shumë shikime nga udhëtarët nga e gjithë bota! Një kabinjë e vogël në Atlanta, Gjeorgji është zyrtarisht Airbnb më popullor në këtë planet. Kjo pronë mori më shumë se 300,000 shikime nga udhëtarët dhe është vendosur në pozicionin # 1 në listën e dëshirave të mbi 147,000 përdoruesve. Kjo shtëpi/lis është përshkruar në faqen e internetit si një “suitë e tre dhomave të mobiluara bukur në mesin e pemëve”, duke siguruar një “tërheqje intime, të thjeshtë dhe qetësuese për dy njerëz”. Të tre dhomat, strukturat e kompletuara të drurit dhe qelqit, janë vendosur në një akër tokë pyjore dhe janë të lidhur me njëra-tjetrën nëpërmjet urave me litar, me dritat zanore që varen nga brenda dhe brenda çdo dhome që vazhdon, ndërsa dielli perëndon. Brendësia është e zbukuruar me mobilje antike, të cilat do të sigurohen që të fitoni shumë më tepër pasues në faqet tuaja të medias sociale. Cfare ka me shume! Kjo pronë e pyllit ndodhet në zemër të Atlanta.