KJO ESHTE LISTA E PARTIZANIT PER CHAMPIONS

KJO ESHTE LISTA E PARTIZANIT PER CHAMPIONS

173
0

Lista e dorëzuar ditën e djeshme nga Partizani përbëhet nga 23 lojtarë nga 25 të mundshëm.

Në këtë listë mund të shtohen ende dhe 1-2 lojtarë, ndërkohë shihet se klubi nuk ka plotësuar dot numrin e lojtarëve të trajnuar në klub, duke e limituar listën totale në 24 vende.

Lojtarët e regjistruar janë si më poshtë:

Portierë – Hoxha, Xhika dhe Teqja

Mbrojtës – Belica, Ibrahimi, Hakaj, Bitri

Mesfushore – Broja, Romero, Asani, Bardhi, Telushi, Trashi, Mala, Coredeiro, Kodra, Kote

Sulmues – Solomon, Lucas, Mensah, Ekuban, Brown, Cinari

loading...