Kjo është Enca pa grim – Sa vjeç duket?

Kjo është Enca pa grim – Sa vjeç duket?

553
0

enca1-2

Kjo është Enca pa grim – Sa vjeç duket?

Enca është një ndër artistet që kujdeset më së shumti për paraqitjen e saj vizuale. Megjithatë, duke njohur vetveten dhe pikat e forta, ajo është edhe guximtare. Sot ka bërë diçka që jo të gjithë e bëjnë. Ka postuar një video në të cilën shfaqet pa grim dhe sërish perfekte. Ajo që të bën përshtypje është edhe fakti se sa më e vogël se mosha reale, duket Enca pa grim. Fytyra e saj duket gati fëmijënore.
Siç edhe vetë ka shkruar: “13 vjeç, jo më shumë”, për Encën pa grim!

Jo të gjithë e bëjnë këtë:

If i didn't put on makeup, everyone would think Im 13 😅 (im 20) Snap : EncaOops #makeupfree

A video posted by ENCA (@encahaxhia) on