KËSHILLTARJA NË BASHKINË E TIRANËS, ISH-KANDIDATE PËR DEPUTETE, SHFAQET ‘PËRVËLUESE’ DEL NË...

KËSHILLTARJA NË BASHKINË E TIRANËS, ISH-KANDIDATE PËR DEPUTETE, SHFAQET ‘PËRVËLUESE’ DEL NË DRITARE DHE EKSPOZON FORMAT

1508
0

Këshilltarja seksi e bashkisë së Tiranës, Arnida Capi provokon sërish me ‘fotot e nxehta’.

Këtë mëngjes të shtune, Arnida ka dalë në dritare veshur me rrobat e banjos dhe ka pozuar disa herë duke ekspozuar të pasmet dhe format.

Fotot i ka publikuar vetë këshilltarja në rrjetet sociale. Arnida Çapi do të ishte sot deputete në Kuvendin e Shqipërisë nëse zgjedhësit do e kishin votuar në zgjedhjet e përgjithshme të vitit 2013 kur u mbështet dhe promovua fuqishëm nga avokat Spartak Ngjela.

loading...