Këshilla për të trajtuar 10+ sëmundje me ujë të ngrohtë

Këshilla për të trajtuar 10+ sëmundje me ujë të ngrohtë

172
0

 

Pirja e ujit të ngrohtë  sapo zgjohesh në mëngjes, ka efektet e saj pozitive mbi shëndetin, të provuara edhe shkencërisht.

Pirja e ujit të ngrohtë në mëngjes ndihmon në kurimin e shumë sëmundjeve si: dhimbja e kokës, dhimbja e trupit, dhimbja në veshka, problem me zemrën, të vjellat, diarreja, diabeti, hemorroidet, të gjitha sëmundjet e syve, mitrës, çrregullimet menstruale, sëmundjet e veshit, hundës dhe fytit.

 

 

Mënyra e konsumit të ujit:

  1. Menjëherë pas zgjimit në mëngjes, pini 4 gota me ujë të vakët.
  2. Lani dhëmbët dhe mos hani ose të pini asgjë për 45 minuta.
  3. Më pas hani mëngjesin dhe për 2 orë mos hani ose pini asgjë tjetër.
  4. Kjo mënyrë i shëron të sëmurët, ndërsa të shëndetshmit i bën edhe më të lumtur.