Këngëtarja që pretendon për kurorën e Miss Kosova 2017

Këngëtarja që pretendon për kurorën e Miss Kosova 2017

685
0

Këndon prej shumë vitesh, është tejet e angazhuar dhe e pëlqyer, por tashmë I ka hyrë edhe fushës së bukurisë. Kjo është këngëtarja Dashurie Bilaj, e cila është pjesë e konkursit “Miss Kosova 2017”. Nëse deri tani publiku është ëmsuar ta shikojë në skenë si këngetarë, Dashurie Bilaj, do ta shikojmë edhe në garën për të rrëmbyer kurorën e Miss Kosova 2017.