KAS jep vendimin: Skënderbeu 10 vite jashtë Europës dhe 1 mln euro...

KAS jep vendimin: Skënderbeu 10 vite jashtë Europës dhe 1 mln euro gjobë

284
0

Pritjes të gjatë i erdhi fundi. KAS ka bërë publike vendimin duke lënë në fuqi dënimin për përjashtimin me  10 vite të Skënderbeut nga kompeticionet Europiane dhe 1 milion euro gjobë.

Skënderbeu është fajtor për fiksim rezultatesh, teksa është dënuar nga UEFA edhe me një gjobë prej 1 milionë euro.