Karikatura virale që nervozoi Kryeminstrin

Karikatura virale që nervozoi Kryeminstrin

164
0

Karikatura e shfaqur përpara emisionit 360grade, ku pritej një debat i fortë mes kryeminsitrit Rama dhe gazetarit Artur Zheji, mësohet se e ka nervozuar shefin e qeverisë, që duket se e kish humbur në këtë paraqitje superioritetin e gjatësisë. Sepse Zheji paraqitet aty, hypur mbi libra dhe në tryezën e studios së vet. Por mësohet gjithashtu se karikatura, ishte thjesht një krijim i stafit të emisionit Boom, në pritje të debatit që parashikohej i nxehtë dhe vetëm kaq.

loading...