Kanë 3 trilionë dollarë, njihuni me 100 më të pasurit e botës

Kanë 3 trilionë dollarë, njihuni me 100 më të pasurit e botës

255
0

Për 100 më të pasurit e botës kjo javë ka qenë shumë e mirë. Bloomberg raporton se të ardhurat e tyre kanë arritur në 3 trilionë dollarë këtë javë, pavarësisht tensioneve në tregtinë globale.

Bill Gates, Jeff Bezos dhe Bernard Arnault dominojnë listën në tre vendet e para, ndërkohë që në fotogaleri do të gjeni të përmbledhur listën me 100 personat më të pasur në botë./Topchannel

1- Bill Gates = 109 miliardë dollarë, SHBA

2- Jeff Bezos = 109 miliardë dollarë, SHBA

3- Bernard Arnault = 100 miliardë dollarë, Francë

4- Warren Buffett = 86 miliardë dollarë, SHBA

5- Mark Zuckerberg = 75.9 miliardë dollarë, SHBA

6- Amancio Ortega = 66.2 miliardë dollarë, Spanjë

7- Larry Page = 62.8 miliardë dollarë, SHBA

8- Charles Koch = 61.4 miliardë dollarë, SHBA

9- Julia Flesher Koch = 61.4 miliardë dollarë, SHBA

10- Larry Ellison = 61.3 miliardë dollarë, SHBA

11- Sergey Brin = 61 miliardë dollarë, SHBA

12- Mukesh Ambani = 59.4 dollarë, India

13- Carlos Slim = 58.7 miliardë dollarë, Meksikë

14- Francoise Bettencourt Meyers = 56.2 miliardë dollarë, Francë

15- Steve Ballmer = 55.3 miliardë dollarë, SHBA