Kam 424 palë syze”, kush është personazhi i njohur shqiptar që ka...

Kam 424 palë syze”, kush është personazhi i njohur shqiptar që ka thyer ‘rekordin’

183
0

 

Riselda Sejdia, është padyshim ndër koreografet dhe pedagoget më të famshme në Shqipëri. Ajo prej vitesh jep mësim në “Akademinë e Arteve”.

Ndryshe nga ç’jemi mësuar, këtë herë Riselda Sejdija ka rrëfyer për RevistënËho.Com 15 gjërat që publiku nuk dinte për të.

Riselda ka treguar se 424 palë syze, duke i surprizuar të gjithë. ‘Kam 424 palë syze’, është shprehur ajo.

Ndërkohë kujtojmë, që Sejdija është dalluar gjithmonë për jetën e saj luksoze dhe plot udhëtime.