“Ka parë mënyrën se si të puth Sarah ty”, Donaldi dhe PM...

“Ka parë mënyrën se si të puth Sarah ty”, Donaldi dhe PM “çmendin” blogeren: Nuk mund ta prekësh nga shala

158
0

Teksa ishin ulur për të fjetur, PM ndodhej pranë krevatit të Beatrix dhe Donalit duke biseduar. DJ dhe aktori i humorit kishin vendosur që t’i bënin një rreng Sarah, e cila vjen më pas te dhoma e gjumit.

Dyshja po flisnin për blogeren, sikur një nga banorët kishte bërë thashetheme për të. Sarah i pyeste se kush ishte personi në fjalë dhe PM e Donaldi vijonin me rrengun ndaj saj.

Biseda:

PM: Më tha Sarah nuk po duket ashtu

Sarah: Kush?

Donaldi: Ajo nuk e kishte me atë sepse ajo atë gjë bën me të gjithë. Thjesht ideja ishte se ajo e ka parë nga mënyra se si të puth Sarah ty, kupton?

PM: Ajo ka parë se puthna pa ndjenja

Sarah: Kush? Për çfarë po flisni?

PM: A të ka thënë edhe ty?

Beatrix: Jo

Donaldi: Ideja është se duhet ta lësh të flasë vetë

Sarah: Ka thënë gjë Antonela prapë?

PM: Jo, shiko kjo Antonela

Sarah: Kush pra?

PM: Mua kjo gjë më ka irrituar

Sarah: Kush pra, se po përmendet emri im

Donaldi: Sarah po e bën për lojë

Sarah: Kush e thotë këtë, ta di të paktën. O PM se më çemnde, kush?

PM: A jena puthë dy herë?

Sarah: O zemra ime nuk ka rëndësi puthemi unë e ti, nuk ka ça i duhet njerëzve.

Donaldi: Edhe i ka numëruar

PM: Ka pa me kujdes sa herë jena puthë. A jeni puthë te pasqyra te veranda?

 

Sarah: Po më acaroni

 

PM: Prit.

 

Donaldi: Asaj i duket sikur çdo gjë rrotullohet rreth asaj. Ti kishte edhe një lloj faji se nuk mund ta prekëshe nga kofsha ashtu

 

PM: Po nuk e bëra me ndonjë vetëdije

 

Donaldi: Po ti hiqe dorën kur asaj e sheh sa i pëlqen

 

PM: Ku e kam ditë unë.

 

Sarah: Kush?

 

Donaldi: Po bëjmë shaka

 

Sarah: Ik PM, shko e fle me këta të dy