Jo vetëm 10 vjet përjashtim për Skënderbeun, por edhe…

Jo vetëm 10 vjet përjashtim për Skënderbeun, por edhe…

332
0

Skënderbeu është dënuar me 10 vite përjashtim nga kupat e Europës, por ata janë dënuar edhe me një shumë marramendëse prej 1 milion eurosh. Ky vendim është marrë me datë 7 shkurt, dhe vjen si pasojë e trukimit të ndeshjeve ndër vite.