Jeni të mërzitur? Këto foto do ju zbukurojnë ditën

Jeni të mërzitur? Këto foto do ju zbukurojnë ditën

155
0

Nëse kjo ditë ka nisur me mërzi dhe dëshpërim, këto foto do ua zbukurojnë atë. Ato janë pjesë e një prej konkurseve më të rëndësishëm në botë. Bëhet fjalë për garën e “Nature Photographer of the Year” nga National Geographic. Fotot tregojnë se sa i bukur është planeti ynë. Ndaj udhëtoni sa më shumë të mundeni.

loading...