Jeni kuriozë të dini se çfarë thotë forma e gishtit për personalitetin...

Jeni kuriozë të dini se çfarë thotë forma e gishtit për personalitetin tuaj?

324
0

Duart tona mund të zbulojnë shumë për ne, madje edhe forma e gishtit tuaj mund të thotë shumë për një person që merret me zbulimin e kriminelëve.

 

Hidhini një sy gishtit tuaj dhe gjeni veten tek përshkrimet më poshtë:

 

 

Klasifikimi i gishtit që mund të zbulojë diçka rreth personalitetit tuaj…..

 

Tipi A

Nëse dy pjesët e sipërme të gishtit janë gati të njëjta, ju jeni një person i ekuilibruar që kërkon dhe pëlqen vetëm harmoninë e paqen. Njerëzit që kanë këtë formë të gishtit kryesisht janë të qetë, kanë aftësi mësimdhënieje dhe kanë kaluar shumë sprova në jetë.

 

Tipi B

Nëse pjesa juaj e parë e gishtit është më e gjatë se e dyta, atëherë ju jeni një perfeksionit. Jeni shumë të përkushtuar ndaj ideve tuaja dhe kurrë nuk jeni të kënaqur me detajet. Çdo gjë duhet të jetë e përsosur dhe në rregull për ju. Sipas jush gjithnjë ka diçka që ju duhet për ta arritur.

 

Tipi C

Nëse pjesa e poshtme e gishtit tuaj është më e madhe se ajo lartë, ju jeni një njeri punëtor që luftoni shumë. Jeta ndoshta nuk ju jep një mënyrë të lehtë për të arritur sukses, por ju tejkaloni çdo pengesë dhe gjithmonë do të gjeni më  të mirën. Njerëzit me këtë formë të gishtit janë të sigurt në vetvete dhe të mençur.

 

Tipi D

Provoni ta përthyeni gishtin si e tregon fotoja. Nëse ju arrini formën e njëjtë tregon se keni një gisht fleksibël. Ju jeni më ekspresiv dhe më emocional se njerëzit me gisht të drejtë. Jeni shumë krijues dhe artistik. Arti është pjesë e juaja.

 

Tipi E

Nëse keni një gisht të drejtë, ju jeni një person kokëfortë që i pëlqen të dominojë. Ndonjëherë njerëzit mund të përpiqen të përfitojnë nga besimi dhe aftësia juaj për të mbajtur fjalën, por në shumicën e rasteve ju analizoni çdo gjë menjëherë dhe bëni zgjedhjen e duhur.