Ja se çfarë i pret qytetarët e Koresë së Veriut nëse ata...

Ja se çfarë i pret qytetarët e Koresë së Veriut nëse ata shikojnë pornografi

248
0

Vendi komunist Kora e Veriut ka rregullat e veta në shumë gjëra edhe pse ato shpesh duket se janë shumë të çuditshme. Faqja e internetit Pornhub ka zbuluar se kjo faqe merr jashtëzakonisht shumë klikime nga ky shtet totalitar, dhe ka thënë se të gjitha llojet e erotizmit janë të klikara.  Çuditërisht, për një vend të tillë të izoluar, shumica e kërkimeve janë për pornografinë që përfshin vendet tjera. Më të zakonshmet janë ato që përfshijnë temat kineze, shfaqje japoneze. Edhe pse shikohet mjaft shumë, ky shtet ka edhe dënime për ata që zihen duke shikuar, dhe dënimi mund të shkojë me burgim ose një torturë të ashpër.