Ja sa herë janë takuar në të kaluarën Shqipëria dhe Spanja (FOTO)

Ja sa herë janë takuar në të kaluarën Shqipëria dhe Spanja (FOTO)

202
0

Kombëtarja Shqiptare do të takohet për të shtatën herë me Spanjën. Kuqezinjtë sonte janë mysafir të Spanjës, për të zhvilluar ndeshjen kualifikuese për Kampionatin Botëror. Kjo do të jetë e shtata herë që këto dy kombëtare ndeshen mes-vete. Në gjashtë përballjet e mëparshme, Spanja ka shënuar gjashtë fitore, dhe fitorja më e thellë ka qenë ajo 9-0 në vitin 1993.